Räk & Avokadoröra

Lite 90-tal över den här förrätten men det är ju gott så vad gör det.

 

I år firades nyår i vårt lilla torp på landet, och utan rinnande vatten får man hålla det lite enkelt och med få moment för att slippa få så otroligt mycket disk:-)... God mat kan man få ändå, god mat är ofta enkel och det viktiga är kvaliten på råvarorna.

 

Räkfylld avokado

Recept 2 personer

 

1 stor avokado

½ rödlök

1,5 hg räkor

2 msk citronsaft

2 msk majonnäs

Salt/peppar

 

Gröp ur avokadon, finhacka löken, skala räkorna och blanda ihop allt. Tillsätt majonnäs och smaka av med salt/peppar. Lägg tillbaka fyllningen i avokadon och njut.

Etiketter: grönsaker snabbt

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Anders » Mer Nitritfritt!:  ”Tulip har bacon gjort på sidfläsk och salt https://www.tulip.se/produkter/bacon/..”

  • Staffan » Mer Nitritfritt!:  ”Jag är övertygad om att nitrit är totalt onödigt. Den tillsätts enbart för färge..”

  • Bengt D Nilsson » Mer Nitritfritt!:  ”Jag sökte efter mer information om nitrit och hittade denna sida: http://www.kos..”

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln