Nytt år, nya tider

God fortsättning!

 

Nu är det nytt år och nya spännande saker kommer att hända. En del vet man om, en del är överraskningar.

 

Jag vet i alla fall att jag fortsätter med maten precis som vanligt. Jag har ätit LCHF i 16 månader och har inte en enda gång undrat om jag gjort rätt som ändrade kosthållning. Många andra har undrat.

Jag har varit hos läkaren och kollat mina värden, och de var jättebra. Jag har gått ner ca 22 kg och mår jättebra, och ser ingen anledning att gå tillbaka som en livsstil som lättare leder till övervikt, mer huvudvärk, mer allergi, mer trötthet och mer sockersug.

 

Ni som läser den här bloggen och inte äter LCHF, jag vill verkligen rekommendera att ni prövar. Ge det två månader av ert liv, ät naturlig mat och se vad det kan göra med just eran vikt och eran hälsa i övrigt.
Det finns många sätt att gå ner i vikt, men finns det många sätt att få en bättre hälsa via kosten? Jag tror inte det.. Jag tror inte att "lite av allt" gör någon friskare, bara att en del kan hantera det bättre än andra...

 

Ni som äter LCHF men som kanske har/har haft en liten svacka, på det igen bara! Det är inte lätt att alltid göra rätt val när människor och livssituationen kring en vill något annat.

 

Vad händer närmast framöver?

 • Nästa söndag, 9 januari är jag med i ett reportage i Expressens söndagsbilaga.
 • Den 19 januari startar jag en LCHF-kurs i Stockholm.
 • Jag ska börja styrketräna igen (uppehållet har varit längre än vad jag vågar berätta om...)
 • Jag ska laga nya och goda maträtter, för det finns ju hur mycket som helst...

Ha en riktigt bra början på -2011!

Etiketter: funderingar

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

 • Katerina » Statistik och fakta :  ”Så bra skrivet! Tack! Precis vad jag tycker om läget i landet och i världen - in..”

 • Eva » Statistik och fakta :  ”Jag har hittat din blogg och tycker om att läsa den, den är ett litet ljus i tun..”

 • Nisse Hult » Statistik och fakta :  ”Klockrent igen om den galenskap som pågår i landet ”

 • Catarina » Statistik och fakta :  ”Jag håller med dig helt och hållet. Denna galenskap måste få ett slut!”

 • Nisse Hult » Är du i riskgrupp?:  ”Hej! Klockrent Ordet riskgrupp är så himla felspecat redan från dag 1 men vad ka..”

 • Therese » Är du i riskgrupp?:  ”Klockrent! Så bra sammanfattat, tänk om det nådde ut i media istället för all sk..”

 • Katarina » Påsk -2021 Covid 19:  ”Ja, visst är det konstigt! Alla risker verkar vara ok utom risken att bli smitta..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln