Korvmojjen hemma i köket

Det är lite konstigt men sedan jag började med LCHF så har jag nästan slutat helt med korv.

 

Jag kanske äter korv max 1 gång varannan månad och det var garanterat mer förut.

En korv på stan då och då, falukorv och makaroner, Korvstroganoff...

Falukorv har jag inte ätit en enda gång sedan jag började med LCHF och det är inte för att den innehåller mjöl eller socker (även fast den kanske gör det...) utan för att det inte lockar mig alls längre.

 

Har en teori om att det beror på tillbehören, dvs att jag egentligen aldrig varit någon korvfantast men om jag fick ketchup och pasta till så gick det bra. Men utan ketchup och pasta=ointressant.

 

Men ibland kan det vara lite gott med korv. Korvstroganoffen är nog min favorit. Men nu när jag tänker efter så beror det på att korven är "kamouflerad" här med massa god sås?!

Kontentan måste vara, att jag gillar inte korv men jag gillar tillbehören.

Då har jag lärt mig något nytt, igen.

 

Jaja, för er som gillar korv så är det helt okej mat:-) Välj ett märke med hög kötthalt (75-90%) för då är det inte så mycket annat än kött i...

 

Här, Chorizo med blomkålsmos och räksallad. Nästan som på korvmojjen. Förutom pulvermoset (rysningar!!).

Etiketter: korv

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln