Kyckling med fel sås

Hittade en ny sås i kyldisken hemma på ICA.

Perfekt, mycket fett och med citron, låter gott till kyckling tänkte jag. (Ja, ni ser ju vad det står PÅ burken men jag läste innehållsförteckningen istället för ovansidan...)

 

Gjorde en jättegod kyckling genom att panera kycklingbitar i ägg och parmesanost, och sen steka i kokosfett (med smak) & smör.

 

Såsen var väldigt god! Rekommenderar den varmt till en Laxbit:-)...

Etiketter: fisk kyckling

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ingrid » Rutiner - Tips för nystart:  ”Empati med oss själv som människor försöker jag leva efter varje dag. Bra att bl..”

  • kristina » Rutiner - Tips för nystart:  ”Jag kan inta annat än att hålla med dig rutiner är jätteviktiga, har faktiskt gå..”

  • Ida » Vitkålsmos...:  ”Kan man använda grekisk yoghurt istället för Philadelphia ost ?”

  • Eva » Varmt, varmt, varmt...:  ”- Rökt fisk med kall romsås - Cevapcici i grillpannan (tips är att addera 1/2 ms..”

  • Björn Aldenfalk » Vardagsmat :  ”Ser väldigt gott ut! ”

  • Ingrid » #Metoo, fortsättning följer...:  ”Förövare erkänner inte eftersom de förnekar att de objektifierar andra människor..”

  • Anne » Godaste LCHF-frallorna jag testat!:  ”Jättebra bröd! Jag experimenterade och tog valnötsmjöl, kryddade med Zatar och d..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln