Julavslutning på jobbet

Jag är egentligen inte huslig och pysslig och har aldrig gillat och baka och fixa. Bara så ni vet, haha!

 

Nu håller jag i alla fall på med en väldigt långsam "hjärntvätt" av de som sitter i mitt projekt på jobbet och då får man offra sig lite:-)

Inte så att jag tycker att alla i världen måste äta strikt LCHF, men att öka medvetenheten kring vad som faktiskt är mat och vad som inte ät mat...

Det som t ex heter "vitt" i kaffemaskinen på jobbet består av transfett, glukossirap och 5 E-ämnen=inte mat, och folk har slutat ta av det när de fått informationen. För det är något de bara inte tänkt på förut. Precis som jag själv... Jag har druckit massor av "vitt" för några år sedan när det till och med hette "mjölk" på maskinerna...

Fruktkorgen är ekologisk och folk vet att det är konstiga saker i färdigköpta kakor...

 

Däremot inget konstigt alls i Birgitta Höglunds goda Passionsfruktstryffel !

Sedan gjorde jag min alldeles egna kokoschoklad igen. Är faktiskt himla nöjd med den och tycker det blir så gott med apelsinsmaken.

Allt gick åt också och det är kul när "nyttigt godis" kan vara gott! Egentligen är det faktiskt nästan helt nyttigt....

Nötter med mycket antioxidanter, nyttigt kokosfett och en choklad med lite socker som också innehåller mycket kakao=antioxidant. Inget konstgjort, bara naturliga ingredienser.

 

Nästa år kanske vi kan bli hälsosammaste projektet på jobbet:-)? Vi får se... Först "måste" ju alla godiskorgar och chokladaskar tömmas...

Etiketter: efterrätt choklad

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln