Som alla entrecoter borde få ha det

För er som bor i Stockholm så kan jag tipsa om att Ica Supermarket på Folkungagatan har mycket variation av naturbeteskött.

(Och förutom detta också en del kändisar, bland annat Stellan Skarsgård "brukar" gå där med en kundkorg ibland...)

 

Man vill ju att det ska vara så med allt kött. Att alla djur fick leva bra liv, födas upp långsamt, umgås med sina "familjer" och äta mat som de är anpassade för, istället för mat som de inte är anpassade för och som gör att de måste ha penecillin och annat för att de får massa sjukdomar, och sen äter vi det dåliga köttet och så drabbas vi av olika åkommor...

 

Det tråkiga är priset. Att bra mat blir så dyr. Och att naturbetesköttet heller inte finns lättillgängligt överallt. Men ibland får man jämföra med vad det kostar att gå på restaurang och då blir det ju jääääättttttebilligt!

 

Vår middag bestod av entrecote (fantastiskt mör!), bearnaisesås, avokado och ett glas gott rött vin. Pris 100 kr/person inklusive dryck.

Pris för samma mat (och vin) på krogen hade varit ca 300-350 kr/person och ur den synvinkeln så sparades det pengar, bra va:-)?!

Etiketter: nötkött

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva Hazard » Låt det inte hända!:  ”Tyvärr är det redan försent . Vi kommer nu få uppleva ett samhälle i klass med h..”

  • Katerina » Statistik och fakta :  ”Så bra skrivet! Tack! Precis vad jag tycker om läget i landet och i världen - in..”

  • Eva » Statistik och fakta :  ”Jag har hittat din blogg och tycker om att läsa den, den är ett litet ljus i tun..”

  • Nisse Hult » Statistik och fakta :  ”Klockrent igen om den galenskap som pågår i landet ”

  • Catarina » Statistik och fakta :  ”Jag håller med dig helt och hållet. Denna galenskap måste få ett slut!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln