Dagens fisk

Ett paket fryst pangasiusfilé. Låter kanske inte så glamouröst, men jag tycker det var gott! Och förpackningen innehåller 4 rejäla bitar fisk så 4 personer blir mätta utan problem!

 

Parmesangratinerad pangasiusfilé med Skagenröra och smörstekta sockerärter

Recept 4 personer

 

4 filéer av Pangasius

1 1/2 dl färsk och finriven Parmesan

1-2 ägg

Salt/peppar

 

1 påse räkor

1 1/2 dl majonnäs

1 1/2 dl creme fraiche

1/2 paket fryst (färsk) dill

Salt/peppar

Ev. lite pressad citron

 

1 paket sockerärtor

Smör

 

Tina fisken. Torka av den och salta. Vänd filéen i ägg och vänd den därefter i parmesan. Stek ca 5-7 minuter beroende på tjocklek.

Fräs sockerärterna ca 10 minuter på låg värme i en klick smör.

Blanda ihop ingredienserna till Skagenröran.

Ät och njut! Även en måndag kan vara festlig:-)!

Är man i tidsnöd köper man Skagenröra färdig, det finns en del okej sorter!

 

Jag hade en halv påse räkor hemma, och var lite lat och köpte en burk färdigskalade (lyxräkor i lake) så det blev både och i min röra. Intressant var att katterna blev helt galna (som vanligt...) av de vanliga räkorna, men de ratade helt de färdigskalade...

De har bra koll på vad som är bra och dålig mat för dem:-)! 

 

Parmesangratinerad fiskfilé med Skagenröra
Etiketter: fisk

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Spring, spring... :  ”Gilla på den!!”

  • ingrid » Nu är jag väldigt arg...:  ”Skuld och skam hindrar alltför många att våga träda fram när de utsätts för grov..”

  • Jenny » Dessa jävla kanelbullar!:  ”Så bra skrivet!!! Jag brukar köra med den jämförelsen om alkoholen... när någon ..”

  • åse » LCHF-frallor:  ”Omnomnom! Kram på dig! ”

  • Eva » På paradisön! Bilder:  ”Minns när jag var på 3 dygns dyktur till Similan islands. All mat lagades ombord..”

  • ingrid » I Malaysia !:  ”Fina bilder på vacker natur kombinerat med lite reseanteckningar från Er resa lå..”

  • Eva » I Malaysia !:  ”Grattis till uppgraderingen! Tror det har hänt mig en gång och vi förstod rätt s..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln