Korv och god blomkålsmos

En god korv är gott ibland!

Jag läste på mina gamla senapsburkar/flaskor i kylen, och herregud vad mycket kolhydrater/socker det är i senap!
Ketchupen (Heinz med reducerat socker) klarade sig bättre, men just till en stark korv typ bratwurst eller cabanoss, så tycker ju jag att det är väldigt, väldigt gott med en stark senap till... Det får bli dijonsenap eller annan liknande senap.

Blomkålsmos är ju i alla fall så gott, så gott! Så här tycker jag att det blir bäst!


En liten blomkål
2 msk philadelpiaost
1 1/2 dl vispgrädde
salt/vitpeppar
En rejäl klick smör

Koka blomkålen mjuk i ca 5-6 minuter. Häll på grädde, smör och philadelpia och mixa ihop. Krydda efter smak.

Passa bra till korv, kött, fisk...

Etiketter: grönsaker korv

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ingrid » Rutiner - Tips för nystart:  ”Empati med oss själv som människor försöker jag leva efter varje dag. Bra att bl..”

  • kristina » Rutiner - Tips för nystart:  ”Jag kan inta annat än att hålla med dig rutiner är jätteviktiga, har faktiskt gå..”

  • Ida » Vitkålsmos...:  ”Kan man använda grekisk yoghurt istället för Philadelphia ost ?”

  • Eva » Varmt, varmt, varmt...:  ”- Rökt fisk med kall romsås - Cevapcici i grillpannan (tips är att addera 1/2 ms..”

  • Björn Aldenfalk » Vardagsmat :  ”Ser väldigt gott ut! ”

  • Ingrid » #Metoo, fortsättning följer...:  ”Förövare erkänner inte eftersom de förnekar att de objektifierar andra människor..”

  • Anne » Godaste LCHF-frallorna jag testat!:  ”Jättebra bröd! Jag experimenterade och tog valnötsmjöl, kryddade med Zatar och d..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln