God, enkel och snabb kyckling

Kyckling, fetaost och oliver. Den kombinationen ger mycket bra förutsättningar för en bra middag tycker jag! Lite (lite:-)?) grädde på det och det blir helt perfekt!

Ät gärna med kokt broccoli, jag var lite lat idag...

Kyckling med Fetaostsås
Recept 4 personer

4 kycklingfiléer
2 hackade vitlöksklyftor
1 paket Fetaost
3 dl vispgrädde

1 dl gröna oliver
Några cocktailtomater i halvor

 

Skär kycklingen i mindre bitar och bryn den i smör och vitlök så att kycklingen får lite färg. Smula över fetaosten och rör ihop med kycklingen tills osten smälter. Häll därefter på grädden, krydda med lite svartpeppar (smaka av om du vill ha salt, Fetaosten är salt i sig), låt puttra ca 5-10 minuter. Lägg i halverade cocktailtomater och oliver de sista 3 minuterna



Etiketter: kyckling

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Glömde skriva att jag har ulcerös colit och har värden nu som en frisk samt ploc..”

  • kristina erkers » Ge inte upp!:  ”Du har så rätt , det är så lätt att bli lite för mycket fokuserad på vikten. Tac..”

  • Cavewoman » Middag :  ”Ja nu ser jag att proteinet saknas, spännande håll oss gärna uppdaterade om de..”

  • Cavewoman » Middag :  ”ALP ser precis ut som Paleo, eller vad är det för skillnad? Åt Paleo ett tag, fö..”

  • Eva » Frukost ALP way:  ”Oj, det ser mycket ut, orkar du äta upp allt? Hur ser lunch och middag ut? Likna..”

  • Effie » Ny diet ? :  ”Hej! Jag har nästan tagit mig igenom åtta veckor på ALP. Resultat: -4 kg (av ö..”

  • Anna i Skåne » Ny diet ? :  ”Hej Varför fokus på viktnedgång? När jag ser dig på bilder ser jag en vacker kvi..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln