God, enkel och snabb kyckling

Kyckling, fetaost och oliver. Den kombinationen ger mycket bra förutsättningar för en bra middag tycker jag! Lite (lite:-)?) grädde på det och det blir helt perfekt!

Ät gärna med kokt broccoli, jag var lite lat idag...

Kyckling med Fetaostsås
Recept 4 personer

4 kycklingfiléer
2 hackade vitlöksklyftor
1 paket Fetaost
3 dl vispgrädde

1 dl gröna oliver
Några cocktailtomater i halvor

 

Skär kycklingen i mindre bitar och bryn den i smör och vitlök så att kycklingen får lite färg. Smula över fetaosten och rör ihop med kycklingen tills osten smälter. Häll därefter på grädden, krydda med lite svartpeppar (smaka av om du vill ha salt, Fetaosten är salt i sig), låt puttra ca 5-10 minuter. Lägg i halverade cocktailtomater och oliver de sista 3 minuterna



Etiketter: kyckling

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • ingrid » Nu är jag väldigt arg...:  ”Skuld och skam hindrar alltför många att våga träda fram när de utsätts för grov..”

  • Jenny » Dessa jävla kanelbullar!:  ”Så bra skrivet!!! Jag brukar köra med den jämförelsen om alkoholen... när någon ..”

  • åse » LCHF-frallor:  ”Omnomnom! Kram på dig! ”

  • Eva » På paradisön! Bilder:  ”Minns när jag var på 3 dygns dyktur till Similan islands. All mat lagades ombord..”

  • ingrid » I Malaysia !:  ”Fina bilder på vacker natur kombinerat med lite reseanteckningar från Er resa lå..”

  • Eva » I Malaysia !:  ”Grattis till uppgraderingen! Tror det har hänt mig en gång och vi förstod rätt s..”

  • Eva » Packar, äter och fixar:  ”Ha det underbart!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln