God, enkel och snabb kyckling

Kyckling, fetaost och oliver. Den kombinationen ger mycket bra förutsättningar för en bra middag tycker jag! Lite (lite:-)?) grädde på det och det blir helt perfekt!

Ät gärna med kokt broccoli, jag var lite lat idag...

Kyckling med Fetaostsås
Recept 4 personer

4 kycklingfiléer
2 hackade vitlöksklyftor
1 paket Fetaost
3 dl vispgrädde

1 dl gröna oliver
Några cocktailtomater i halvor

 

Skär kycklingen i mindre bitar och bryn den i smör och vitlök så att kycklingen får lite färg. Smula över fetaosten och rör ihop med kycklingen tills osten smälter. Häll därefter på grädden, krydda med lite svartpeppar (smaka av om du vill ha salt, Fetaosten är salt i sig), låt puttra ca 5-10 minuter. Lägg i halverade cocktailtomater och oliver de sista 3 minuterna



Etiketter: kyckling

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ingrid » Rutiner - Tips för nystart:  ”Empati med oss själv som människor försöker jag leva efter varje dag. Bra att bl..”

  • kristina » Rutiner - Tips för nystart:  ”Jag kan inta annat än att hålla med dig rutiner är jätteviktiga, har faktiskt gå..”

  • Ida » Vitkålsmos...:  ”Kan man använda grekisk yoghurt istället för Philadelphia ost ?”

  • Eva » Varmt, varmt, varmt...:  ”- Rökt fisk med kall romsås - Cevapcici i grillpannan (tips är att addera 1/2 ms..”

  • Björn Aldenfalk » Vardagsmat :  ”Ser väldigt gott ut! ”

  • Ingrid » #Metoo, fortsättning följer...:  ”Förövare erkänner inte eftersom de förnekar att de objektifierar andra människor..”

  • Anne » Godaste LCHF-frallorna jag testat!:  ”Jättebra bröd! Jag experimenterade och tog valnötsmjöl, kryddade med Zatar och d..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln