God, enkel och snabb kyckling

Kyckling, fetaost och oliver. Den kombinationen ger mycket bra förutsättningar för en bra middag tycker jag! Lite (lite:-)?) grädde på det och det blir helt perfekt!

Ät gärna med kokt broccoli, jag var lite lat idag...

Kyckling med Fetaostsås
Recept 4 personer

4 kycklingfiléer
2 hackade vitlöksklyftor
1 paket Fetaost
3 dl vispgrädde

1 dl gröna oliver
Några cocktailtomater i halvor

 

Skär kycklingen i mindre bitar och bryn den i smör och vitlök så att kycklingen får lite färg. Smula över fetaosten och rör ihop med kycklingen tills osten smälter. Häll därefter på grädden, krydda med lite svartpeppar (smaka av om du vill ha salt, Fetaosten är salt i sig), låt puttra ca 5-10 minuter. Lägg i halverade cocktailtomater och oliver de sista 3 minuterna



Etiketter: kyckling

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Övertygelse!:  ”Blir lite tröstad av dina ord ändå, det finns fler därute som bara inte accepter..”

  • Katarina » Övertygelse!:  ”Du har 100% rätt. Vi behöver rakryggade människor nu. Tack!”

  • anna-lena » Övertygelse!:  ”Tack, så skönt att läsa, ibland svajar min övertygelse när man läser och ser nyh..”

  • En läsare » Övertygelse!:  ”Tack, tack, tack för att du sätter ord på mina tankar. Det här har jag funderat ..”

  • Ann-Charlotte » Glutenfri äppelpaj utan vitt socker :  ”Svenska äpplen, testa med skal.”

  • Lisbet Sultan » ALP-diet, hur går det ? :  ”Är intresserad”

  • Runep » Semester i Spanien!:  ”https://www.dn.se/sthlm/smittan-okar-i-stockholm-for-femte-veckan-i-rad/”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln