God, enkel och snabb kyckling

Kyckling, fetaost och oliver. Den kombinationen ger mycket bra förutsättningar för en bra middag tycker jag! Lite (lite:-)?) grädde på det och det blir helt perfekt!

Ät gärna med kokt broccoli, jag var lite lat idag...

Kyckling med Fetaostsås
Recept 4 personer

4 kycklingfiléer
2 hackade vitlöksklyftor
1 paket Fetaost
3 dl vispgrädde

1 dl gröna oliver
Några cocktailtomater i halvor

 

Skär kycklingen i mindre bitar och bryn den i smör och vitlök så att kycklingen får lite färg. Smula över fetaosten och rör ihop med kycklingen tills osten smälter. Häll därefter på grädden, krydda med lite svartpeppar (smaka av om du vill ha salt, Fetaosten är salt i sig), låt puttra ca 5-10 minuter. Lägg i halverade cocktailtomater och oliver de sista 3 minuterna



Etiketter: kyckling

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Berit Malmström » Livets lärdomar :  ”Jag förstår ditt tänk, började inte ta vaccin mot säsongsinfluensa förrän jag fy..”

  • Tea » Jag är trögfattad...?:  ”Bra skrivet! Litar på mitt immunförsvar. Hade rödahund 1980, tog därför aldrig v..”

  • Eva » Gör det bara!:  ”Träna med SVT funkade också :). Kanske inte log så mycket bara..........”

  • Lotta » Jag är trögfattad...?:  ”Jag är precis lika trögfattad som du en sjukdom som är så dödlig att jag måste ..”

  • Catarina Sörensen » Jag är trögfattad...?:  ”Tillägg till min förra kommentar: Du är verkligen INTE trögfattad! :-)”

  • Weronika » Jag är trögfattad...?:  ”Exakt så! ”

  • Christina Persson » Jag är trögfattad...?:  ”Suveränt skrivet!!! Tack för det!!! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln