Gott och snabbt på helgen

Lövbiffrulader med krämig ostfyllning är riktig snabbmat, och det är ju bra ibland om man inte har tid eller ork. Och fast det är snabbmat så tycker jag att det känns lyxigt, och ett gott vin passar bra till!

 

Lövbiffrulader

Recept 2 personer

 

350-400 g lövbiff

1 ask creme bonjour vitlöksost (eller annan favoritost)

Salt/peppar

1 1/2 dl vispgrädde

1 msk soja

 

Bre osten över lövbiffarna och rulla ihop. Stek i smör på hög värme och krydda med salt och peppar. Vispa ur pannan med grädde.

Valfria grönsaker serveras till. Sparris är gott! Eller tomat och mozzarellasallad med lite olivolja.

Ostfyllda lövbiffrulader
Etiketter: nötkött

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ingrid » Rutiner - Tips för nystart:  ”Empati med oss själv som människor försöker jag leva efter varje dag. Bra att bl..”

  • kristina » Rutiner - Tips för nystart:  ”Jag kan inta annat än att hålla med dig rutiner är jätteviktiga, har faktiskt gå..”

  • Ida » Vitkålsmos...:  ”Kan man använda grekisk yoghurt istället för Philadelphia ost ?”

  • Eva » Varmt, varmt, varmt...:  ”- Rökt fisk med kall romsås - Cevapcici i grillpannan (tips är att addera 1/2 ms..”

  • Björn Aldenfalk » Vardagsmat :  ”Ser väldigt gott ut! ”

  • Ingrid » #Metoo, fortsättning följer...:  ”Förövare erkänner inte eftersom de förnekar att de objektifierar andra människor..”

  • Anne » Godaste LCHF-frallorna jag testat!:  ”Jättebra bröd! Jag experimenterade och tog valnötsmjöl, kryddade med Zatar och d..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln