Gott och snabbt på helgen

Lövbiffrulader med krämig ostfyllning är riktig snabbmat, och det är ju bra ibland om man inte har tid eller ork. Och fast det är snabbmat så tycker jag att det känns lyxigt, och ett gott vin passar bra till!

 

Lövbiffrulader

Recept 2 personer

 

350-400 g lövbiff

1 ask creme bonjour vitlöksost (eller annan favoritost)

Salt/peppar

1 1/2 dl vispgrädde

1 msk soja

 

Bre osten över lövbiffarna och rulla ihop. Stek i smör på hög värme och krydda med salt och peppar. Vispa ur pannan med grädde.

Valfria grönsaker serveras till. Sparris är gott! Eller tomat och mozzarellasallad med lite olivolja.

Ostfyllda lövbiffrulader
Etiketter: nötkött

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Staffan » Mer Nitritfritt!:  ”Jag är övertygad om att nitrit är totalt onödigt. Den tillsätts enbart för färge..”

  • Bengt D Nilsson » Mer Nitritfritt!:  ”Jag sökte efter mer information om nitrit och hittade denna sida: http://www.kos..”

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln