God efterrätt

Ett stort tack till Nilla för instpiration till ett jättebra tips mot "kanel-sug".

Smör/kanelstekta äpplen med vaniljglass.

Recept 2 personer

2 äpplen
2-4 msk kanel (beroende på hur mycket man gillar kanel...)
En stor klick smör

Några hackade valnötter
Vispad grädde och/eller en liten klick vanliljglass.


Vill man ha det helt sockerfritt så gör man precis som Nilla sa, dvs vispar grädde med lite vaniljpulver i och serverar till äpplena. Jag hade lite kvar av min goda ekologiska vaniljglass och tog en liten, liten klick...
Skala och skär äpplena i mindre bitar. Häll på kanel och stek på låg värme i ca 10 minuter. Låt svalna lite. Dekorera med lite hackade nötter, jag tog Valnötter som fanns hemma.
Smakupplevelsen är: Äppelpaj med vaniljsås!
M U M S!

Nästan äppelpaj...
Etiketter: efterrätt

Kommentera gärna inlägget:

Loading

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Frukost, ”ny” produkt!:  ”Kul! Är den kokbar?”

  • Jenny » Min nya diet...:  ”Har åxå ätit ALP sedan i februari, de första veckorna var väl inte roligast... ..”

  • Birgitta Höglund » Supergod smörsås till fisk!:  ”Åh, det där såg ju fantastiskt gott ut, så roligt att du är tillbaka på LCHF-väg..”

  • Svärmor » 10 år med LCHF !:  ”Du är fantastisk !”

  • Effie » ALP frukost T1:  ”Jag gav upp ALP. Behåller visst tänk (grönsaker, undviker mejerier men inte till..”

  • jerry colin » ALP-diet, hur går det ? :  ”Cureidea keto factor fastest way to get into ketosis supplements for weight l..”

  • Nisse Hult » Stora frukostar !:  ”Och var är fettintaget om jag får fråga?”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln